Natečaji Pridi na FERI

Natečaji so zaključeni. Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in iskrene čestitke vsem nagrajencem.

Natečaj je zaključen!
Potekal je od 14.2. do 21.2.2011.

Natečaj Kaj vam je bilo najbolj všeč na informativnem dnevu je zaključen.
Iskrena hvala za vse vaše odgovore. Nagrado, USB ključek 4GB, si je prislužil Matej iz Ptuja z izjavo:

Ker mi je bližje praksa kot teorija so mi bili na informativnem dnevu zagotovo najbolj všeč laboratoriji. Vedno sem si želel, da bi imel na razpolago takšno opremo. Sedaj mojim idejam ne bo nič več napoti.
Matej iz Ptuja

Iskrene čestitke nagrajencu!

 

Natečaj je zaključen!
Potekal je od 9.2. do 12.2.2011.

Natečaj Zakaj na FERI je zaključen. Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje. Vaši odgovori so nam dali nov zagon. Kar dve izjavi sta bili takšni, ki sta si po našem mnenju zaslužili enakovredni nagradi. Nagradi, USB ključek 4GB, sta si prislužila Primož iz Slovenske Bistrice in Maja iz Maribora z izjavama:

FERI mi je všeč ker je študij sedanjosti in prihodnosti. Faks res super zgleda in profoksi so bili na informativnem tudi face. Ampak punc pa nisem videl dosti. Zato še vedno ne vem, če bom šel na FERI...
Primož iz Slov. Bistrice

Meni je pomembno, da je v življenju gužva, dobra družba in da bo, ko doštudiram tudi služba. Zdi se mi, da mi FERI nudi vse to.
Maja iz Maribora

Iskrene čestitke nagrajencema!
Vse ostale pa vabimo, da sodelujete v novem natečaju.

 

Natečaj je zaključen!
Potekal je od 2.2. do 5.2.2011.

Natečaj Povej zakaj na informativni dan na FERI je zaključen. Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje. Marsikatera vaša misel nas je nasmejala. Nagrado, USB ključek 4GB, si je prislužil Tomaž R. iz Maribora z izjavo:

Od jutra do večera me obdajajo izdelki s področja tehnike. Zato že dolgo vem, da bom študiral nekaj s tega področja. O študiju na FERI sem že marsikaj slišal. Zato grem na informativi dan, da vidim, če je vse res :-)

Iskrene čestitke nagrajencu!Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko
Koroška cesta 46, Maribor

Telefon: 02 220 7020, 02 220 7011, Email: referat.feri@um.si