Facebook Instagram YouTube

Zakaj FERI?

Zato, ker si radoveden in vedoželjen. Ker imaš rad(a) druženje ob skupinskem delu. Zato, ker te zanimajo novi izzivi, znanost in iskanje odgovorov. Zato, ker želiš visok standard opremljenosti predavalnic in laboratorijev in pričakuješ sodobne, atraktivne učne metode. Ker si želiš perspektivno prihodnost. Ker v svojem poklicu želiš ustvarjalno delo.

Ustvarjalno in inovativno

Študij na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (FERI) spodbuja ustvarjalnost in inovativnost. Velika izbira programov ponuja neskončne možnosti. Sodobne, atraktivne učne metode in visok standard opremljenosti predavalnic in laboratorijev pa naredijo študij še zanimivejši.

Univerzitetno ali visokošolsko strokovno

Izbirate lahko med univerzitetnimi (UN) in visokošolskimi strokovnimi (VS) študijskimi programi.

Univerzitetni študijski program (UN) daje poudarek močnim temeljnim znanjem in vrhunski strokovnosti ter je namenjen predvsem študentom, ki želijo nadaljevati študij na podiplomskem študiju.

Visokošolski strokovni študijski program (VS) daje poudarek praktičnim uporabnim znanjem in strokovnosti ter je prvenstveno namenjen takojšnji zaposljivosti diplomantov.

Več kot le diploma

FERI ponuja študij s katerim boste imeli v žepu več kot samo diplomo. Ponuja izziv in veliko življenjsko priložnost hkrati pa zagotavlja zaposljivost v slovenskem in evropskem prostoru.

Vse, ki imajo veselje in interes za sodobne tehnologije, v svojem bodočem poklicu pa si želijo ustvarjalno delo, čaka prihodnost polna zanimivih izzivov.

FERI - študij prihodnosti - članek Večer (pdf)

 

 

Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko
Koroška cesta 46, Maribor

Telefon: 02 220 7020, 02 220 7011, Email: referat.feri@um.si